Zo werkt het

Citypaper gaat vanaf eind 2021 weer voor jou op zoek naar de favoriete plekken van de local. Er zijn twee soorten Citypaper reisgidsen:

Citypaper steden
Voor een aantal steden zijn er kant-en-klare Citypaper reisgidsen die op je liggen te wachten. Een mix van populaire bestemmingen en van steden waar je misschien nog niet eerder aan hebt gedacht. Supersnel in huis zodat je kort voor vertrek nog snel je reisgids kan bestellen.

Persoonlijke Citypaper
Staat jouw citytrip stad er nu niet tussen? Dan kan je een persoonlijke Citypaper bestellen. Naast dat je naam wordt vermeld, zijn de plekken in je reisgids super actueel. Zo kan het zijn dat precies tijdens jouw reis een tijdelijke pop-up festival in de stad is. Deze vind je dan natuurlijk ook terug in je reisgids. Daarnaast kan je wensen aangegeven die meegenomen mogen worden bij het maken van je reisgids.

Stappenplan

Stap 1: Ga op zoek naar je droombestemming*
Er zijn ontelbaar veel steden om te bezoeken! Klein of groot, ver weg of juist heel dichtbij. Ga zelf op zoek naar het beste ticket en een mooi verblijfadres.

Stap 2: Bestel je persoonlijk reisgids
Laat bij het afrekenen van je persoonlijke reisgids weten welke bestemming het is geworden en wanneer je vertrekt. Wil je nu extra veel cafeetjes of cultuur, of plekken gericht op vegetarische gerechten. Laat dit bij het bestellen weten. Plaats je bestelling uiterlijk 10 dagen voordat je op reis gaat.

Stap 3: Laat je verrassen
Nadat je bestelling ontvangen is start de zoektocht naar de mooiste plekken, op dat moment, in jouw stad. Daar waar de local het liefst is. Drie dagen voordat je vertrekt wordt jouw Citypaper bij je bezorgd.

*van sommige steden is het lastig om een Citypaper reisgids te maken. Omdat de stad te klein is of omdat er simpelweg te weinig over te vinden is. Mocht dit na het ontvangen van jouw bestelling zo zijn, dan krijg hier uiteraard een mailtje over en wordt je bestelling én betaalverzoek geannuleerd.