Verzending en retourneren

Benieuwd wie jouw Citypaper komt bezorgen? Wanneer je met een goede kop koffie voor je raam kan gaan wachten op de bezorger? We hebben de meeste vragen en antwoorden hier voor je verzameld.

Voordat we de rest van de wereld gaan veroveren willen we eerst de beste worden in eigen land. Als Nederland niet meer om ons heen kan, dan zullen we zeker kijken naar de mogelijkheden in de rest van de wereld. Tot die tijd kan je ons natuurlijk mailen voor de eventuele mogelijkheden.

Heel simpel, namelijk niks.

We hebben gekozen voor de postbezorger die je meteen herkent aan zijn oranje kleur, namelijk PostNL. Wij vinden dat zij met de beste zorg onze brieven en pakketjes verzenden. En aangezien de bezorger wel eens vaker je post bezorgd, weet hij of zij precies waar je brievenbus zit.

Via de mail houden we op je de hoogte van je bestelling. Je krijg op de volgende momenten een bericht:

  1. Formulier ingevuld? Binnen 12 uur krijg je orderbevestiging met een factuur. Als je stad niet geschikt is voor een Citypaper laten we je dit weten en annuleren we je aanvraag.
  2. Betaling geslaagd? Je krijgt een betaalbevestiging inclusief factuur.
  3. Als je Citypaper klaar ligt om verzonden te worden! Dit is 5 tot 3 dagen voordat je reis gaat beginnen.

Uiterlijk 3 dagen voordat je reis gaat beginnen. Zo blijft het vlak voor de start van je reis nog een verrassing wat je gaat zien en doen. Kan je echt niet wachten en wil je de Citypaper eerder in huis? Geen probleem, stuur een mailtje naar hi@citypaper.nl en we gaan kijken wat we voor je kunnen doen.

Omdat we elke Citypaper maken aan de hand van jouw persoonlijke wensen en voorkeuren is elke Citypaper uniek. Vandaar dat het niet mogelijk is om je Citypaper te retourneren. Je leest hier meer over in artikel 6 in onze algemene voorwaarden.

Goede vragen verdienen natuurlijk onze volledig aandacht, vandaar dat we deze graag persoonlijk willen beantwoorden. Stuur een mailtje naar hi@citypaper.nl, dan zorgen wij dat je zo snel mogelijk een bericht terug krijgt.

Load More