Veelgestelde vragen

Altijd spannend zo’n bestelling. We kunnen ons daarom ook goed voorstellen dat je misschien wel een vraag hebt waar je graag antwoord op wilt hebben. Daarom hebben we een lijstje met vragen en antwoorden opgesteld. Staat jouw vraag er nu niet bij? Stuur een mail naar hi@citypaper.nl en je krijgt zo snel mogelijk een antwoord terug.

Betaal veilig en gemakkelijk via je eigen bank. We zetten in de factuur naast onze betaalgegevens ook een QR-code die je kunt scannen met je bankieren-app. Je ontvangt een betaalbevestiging als we je betaling ontvangen hebben. Voor jou de veiligste manier van betalen. Voor ons het fijnst om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Een klassieke win-win situatie als je het ons vraagt.

Bijna elke stad ter wereld is een bezoekje waard. Toch zijn er een aantal bestemmingen die het ons lastig maken om voor jou een verrassende Citypaper te maken. Als dit bij jou zo is, krijg je van ons een bericht en annuleren we jouw aanvraag voor een Citypaper.

Dat kan zeker! Naast alle plekken die we voor je gaan zoeken krijg je per stad een aantal handige tips en tricks. Zo weet je zeker dat je alles uit de stad haalt. Heb je al een planning met dagen dat je in een bepaalde stad bent, laat dat dan even weten tijdens het bestellen. Dan kunnen we daar rekening mee houden. Je mag ons natuurlijk ook de vrije hand geven!

Via de mail houden we op je de hoogte van je bestelling. Je krijg op de volgende momenten een bericht:

  1. Formulier ingevuld? Binnen 12 uur krijg je orderbevestiging met een factuur. Als je stad niet geschikt is voor een Citypaper laten we je dit weten en annuleren we je aanvraag.
  2. Betaling geslaagd? Je krijgt een betaalbevestiging inclusief factuur.
  3. Als je Citypaper klaar ligt om verzonden te worden! Dit is 5 tot 3 dagen voordat je reis gaat beginnen.

Uiterlijk 3 dagen voordat je reis gaat beginnen. Zo blijft het vlak voor de start van je reis nog een verrassing wat je gaat zien en doen. Kan je echt niet wachten en wil je de Citypaper eerder in huis? Geen probleem, stuur een mailtje naar hi@citypaper.nl en we gaan kijken wat we voor je kunnen doen.

Door zelf heel veel te reizen, in gesprek te gaan met locals en op zoek te gaan naar de mooiste plekken in tijdschriften, het internet en op kanalen als Instagram en Facebook. Juist omdat wij ons niet beperken tot de standaard reisgidsen weten wij je precies te vertellen wat er gaande is in een stad, zoals dat tijdelijke pop-up festival, precies wanneer jij er bent.

Omdat we elke Citypaper maken aan de hand van jouw persoonlijke wensen en voorkeuren is elke Citypaper uniek. Vandaar dat het niet mogelijk is om je Citypaper te retourneren. Je leest hier meer over in artikel 6 in onze algemene voorwaarden.

Goede vragen verdienen natuurlijk onze volledig aandacht, vandaar dat we deze graag persoonlijk willen beantwoorden. Stuur een mailtje naar hi@citypaper.nl, dan zorgen wij dat je zo snel mogelijk een bericht terug krijgt.

Load More